The place to be on New Year’s Eve!

NYE @ The Market

Pal aan de Grote Markt in hartje centrum Groningen, is dit dé hotspot waar je wilt zijn met Oud en Nieuw! Na het succes van vorig jaar pakken we dit jaar weer groots uit! Wel nét even iets anders.

Het dak gaat eraf en we maken er met zijn allen een waanzinnig event van. Dit wordt gegarandeerd een onvergetelijke avond en de perfecte start van het nieuwe jaar!

 

Reserveer via het ticketformulier onderaan de pagina!

 

NYE Dinner | 18:00 - 21:30

Op 31 december beginnen we de avond met een feestelijke NYE Dinner! Het hele restaurant toveren wij vanaf 18:00 om tot een sfeervol decor voor een heerlijk amusediner! Inloop is tussen 18:00 – 18:30 zodat we om 18:45 gezamenlijk kunnen starten met het uitserveren van de eerste gang.  Het diner eindigt rond 21:30 zodat we om 22:00 kunnen starten met onze NYE Party! Allround Zangeres Angela Rijthoven zorgt tijdens het diner voor een muzikaal spektakel! De toon is gezet voor een fantastische avond!

Ticketprijs: €65 p.p.

NYE Party | 22:00 - 02:00

Vanaf 22:00 hebben de tafels plaatsgemaakt voor een bruisende dansvloer. Tijd voor onze NYE Party! Met snacks, livemuziek (The Pianomen met verzoeknummers) en DJ maken wij er met zijn allen een spectaculair feest van!
Om 00:00 proosten wij natuurlijk met bubbels samen op een sprankelend nieuw jaar en sluiten we 2023 knallend af midden in het bruisende centrum van Groningen. De perfecte start van het nieuwe jaar! Cheers to happy endings & new beginnings!

Ticketprijs: €35 p.p.

NYE Dinner + Party | 18:00 - 02:00

Ga jij voor de ultieme beleving? Pak dan uit met onze gereduceerde totaalpakket en ga voor het combiticket met korting: NYE Dinner + Party!

Ticketprijs: €89 p.p. 

Informatie

18:00 -21:30 NYE Dinner. Muzikaal omlijst feestelijk amusediner op 31-12-2023 , Prijs: €65,-  (Excl. drankjes). Allround zangeres Angela Rijthoven.

22:00 – 02:00 NYE Party. Livemuziek The Pianomen, DJ, dansvloer en oliebollen. Prijs: €35,- (Excl. drankjes) Duo Pianoshow: The Pianomen (met verzoeknummers) en DJ Intermezzo.

Combi-ticket NYE Dinner + Party. 18:00 – 02:00, Gereduceerd tarief €89.- p.p.

Blijven slapen? Boek ons NYE Sleep hotelarrangement hier (overnachting incl. tickets)

Wij werken de hele avond met muntjes deze kun je ter plekke aanschaffen.

Locatie: The Market Hotel Groningen, Grote Markt 31

Dresscode: feestelijk maar wees vooral jezelf, dan ben je goed genoeg!

Algemene voorwaarden

  • Na je ticketaanvraag, sturen wij binnen enkele dagen de bevestiging inclusief het betaalverzoek per mail. Dit is tevens jouw toegangsbewijs.
  • Annuleringsvoorwaarden: tot 24 december is het mogelijk kosteloos te annuleren.
  • Allergieën of diëten? Geef het vooraf aan, dan kunnen wij hier rekening mee houden.

NYE Ticketformulier

NYE @ The Market Ticketbestelling

Bestel je tickets voor onze NYE events door dit contactformulier in te vullen. Wij zullen de reservering voor je in orde maken en sturen je de bevestiging op je mail met betaalverzoek. Cheers to happy endings & new beginnings!

Je naam(Vereist)
Je e-mailadres(Vereist)
We sturen de bevestiging van je tickets naar je op de mail.
✓ Valid number ✕ Invalid number
Selecteer in onderstaande keuzelijst welke tickets je graag zou willen bestellen.
Vul hier het aantal personen in voor het bestellen van de geselecteerde tickets.

NYE + Sleep @ The Market

Ga voor the full experience en boek onze NYE + Sleep hotelarrangementen, dan kun je na het feest zo rollend je bed in!

 

 

NYE Sleep arrangementen