Contact & bereikbaarheid

Adres

The Market Hotel Groningen
Grote Markt 31
9712 HS Groningen

tel. 050-2074600
info@themarkethotel.nl

Hoofdingang tijdelijk niet bereikbaar

Vanwege werkzaamheden is de Naberstraat vanaf maandag 17 juni afgesloten. Onze hoofdingang zal gedurende 6 weken tijdelijk niet bereikbaar zijn. We heten je graag welkom via onze ingangen aan de Grote Markt en de Nieuwe Markt (zie afbeelding).

Contactformulier

Contact NL

  • Je gegevens worden maximaal 30 dagen bewaard en worden alleen gebruikt om contact met je op te kunnen nemen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bereikbaarheid

Met het openbaar vervoer

De dichtstbijzijnde bushaltes zijn St. Jansbrug en Zuiderdiep. Deze haltes zijn vanaf Station Groningen te bereiken, hier vandaan is het 500m (7min) lopen.  Check 9292.nl voor de actuele vertrektijden. Het hotel is ook lopend in ca. 12 minuten vanaf het hoofdstation te bereiken.

Met de auto (parkeren)

Hotelgasten kunnen gebruikmaken van de parkeergarage onder het Forum, welke zich naast het hotel bevindt. De parkeerkosten zijn €22,- per nacht, het adres van de parkeergarage is Schoolstraat 16, 9712 JS Groningen. Een reservering van tevoren is niet nodig.

Er zijn een tal van andere parkeermogelijkheden in de stad. Bekijk hier alle mogelijkheden: https://gemeente.groningen.nl/waar-u-kunt-parkeren

 

Met de fiets

Je kunt je fiets gratis parkeren in de ondergrondse fietsenkelders tussen het hotel en het Forum in. Of bij de Jumbo. Zo weet je zeker dat je fiets goed staat. Er geldt namelijk een fietsparkeerverbod in de stad, waardoor je het risico loopt dat de geparkeerde fiets verwijderd wordt.

 

Samenwerken met The Market Hotel?

Marketing

Interesse in een samenwerking met The Market Hotel Groningen of een ander WestCord hotel?

Neem contact met ons op en vul ons influencer aanvraagformulier in.