De gezelligste tijd van het jaar...

Feestdagen in The Market Hotel

Vier de feestdagen met je dierbaren in hartje Groningen!

De meest wonderlijke tijd van het jaar komt er weer aan! Wij zijn er helemaal klaar voor om jou en je dierbaren te verwennen! 🎄✨

Dit jaar halen we alles uit de kast met Kerstmis en Oud & Nieuw. We willen niets liever dan jou een onvergetelijke ervaring bezorgen, midden in het hart van Groningen.

Bij ons kun je genieten van ons feestelijke kerstarrangement, of je laten verrassen door heerlijke gerechten in Café Willem Albert. Op zowel 1e kerstdag als 2e kerstdag serveren we een viergangen kerstdiner met een muzikale omlijsting, inclusief feestelijke amuses.

Dit diner kun je los boeken, of je kunt het combineren met een heerlijke overnachting in ons hotel.

En voor de zoetekauwen onder ons hebben we iets speciaals in petto! Van 24 tot en met 26 december kun je bij Café Willem Albert genieten van een uitgebreide luxe Kerst High Tea, met lekkernijen uit Bakkerij Westers.

En laten we de jaarwisseling niet vergeten! Op 31 december vieren we NYE @ The Market met een spectaculair NYE Dinner + NYE Party. Een sprankelende avond met een feestelijke walking dinner, livemuziek, en na 22:00 uur een geweldig feest met een grote dansvloer,  snacks, een liveband, DJ Intermezzo, en natuurlijk een gezamenlijke toost met bubbels om middernacht. Dit is dé plek om te zijn op Oudjaarsavond in het bruisende hart van Groningen! 🥂

NYE @ The Market

Dit jaar sluiten we het oude jaar sprankelend en bruisend af, met een spectaculair diner en een knallend feest op Oudjaarsavond: NYE @ The Market.

Na het succes van vorig jaar, gaan we dit jaar nog een stapje verder. We introduceren NYE Dinner + NYE Party of combi. Kies voor het onvergetelijke feestelijke diner, ga helemaal los op het waanzinnige feest, of waarom niet allebei? Dit wordt ongetwijfeld een onvergetelijke avond en de perfecte manier om het nieuwe jaar te beginnen!

Cheers to Happy Endings & New Beginnings! 🥂

 

Bekijk de details