Gronings genieten

De huiskamer aan de Grote Markt

Eten & drinken

Aan de Grote Markt in Groningen

Nergens in Groningen zit je mooier en centraler dan aan de Grote Markt. Hier proef je de historie van de stad. Voor de oorlog was de Grote Markt één van de mooiste pleinen van Nederland, en inmiddels wordt er hard gewerkt om het plein gedeeltelijk weer in ere te herstellen. Op de begane grond van The Market Hotel bevindt zich Café Willem Albert, met high end bar en terras waar je heerlijk kunt dineren en borrelen. Bij Bakkerij Westers kun je terecht voor versgebakken broodjes en heerlijke koffie.

Reserveren voor het terras?

Een plekje reserveren voor het terras kan ter plekke!

Gewijzigde openingstijden na persconferentie 26-11-2021

Wegens nieuwe maatregelen zijn onze openingstijden gewijzigd. Wij zijn tijdelijk van 09.00 – 17.00 geopend. U bent de hele dag door van harte welkom, wij houden ons aan de overheidsmaatregelen zodat u veilig kunt genieten bij ons. Ook een late lunch of early dinner is mogelijk!

Café Willem Albert

Een bijzondere naam voor een bijzonder café. Een verwijzing naar de Groninger industrieel Willem Albert Scholten, een familienaam met een rijke historie. Nu is Café Willem Albert de plek waar je Oud-Hollandse gerechten in een gloednieuw jasje proeft!

Ontdek Café Willem Albert

Met een terras aan de Grote én Nieuwe Markt zit je altijd goed!

Bakkerij Westers

Heerlijk ontbijten of zin in een sandwich voor lunch? In The Market Hotel zit een ambachtelijke bakkerij, dé plek voor versgebakken brood, patisserie, vers ijs of een coffee to go.

Meer Bakkerij Westers

Bakkerij Westers: Verse broodjes, gebakjes, koffie, ijs en meer!

Dakterras

Een panoramisch uitzicht over Groningen vanaf het dak van The Market Hotel: op het dakterras zit je goed! Een dakterras met high end bar en de lekkerste cocktails en hapjes. Het dakterras wordt in een later stadium gerealiseerd (2022).