Welkom bij The Market Hotel Groningen

Geachte gast

Wij danken u heel hartelijk voor uw reservering in ons hotel en willen u hierbij graag nader informeren. Wat fijn dat u binnenkort naar Groningen komt voor een verblijf in The Market Hotel.

Sinds de uitbraak van het COVID-19 virus en de daarmee gepaard gaande overheidsmaatregelen is onze bewegingsvrijheid veranderd.

In het hotel volgen wij voor uw veiligheid en dat van onze medewerkers de richtlijnen van de Nederlandse overheid en het RIVM. Dit heeft geleid tot meerdere maatregelen binnen ons hotel, waardoor uw verblijf er enigszins anders uit zal zien dan u in het verleden van ons gewend bent.

Ondanks alle aanpassingen kunt u nog steeds rekenen op onze gastvrijheid en hartelijkheid en zullen wij er alles aan doen om u optimaal van uw verblijf te laten genieten.

Ontbijt

Ontbijt

Het ontbijt is dagelijks van 07:00 tot 11:00 uur. Op dit moment wordt er met shifts gewerkt voor het ontbijt.

Café Willem Albert

Café Willem Albert is dagelijks geopend van 09.00 uur tot 17.00 uur

Bekijk het menu

Bakkerij Westers

Bakkerij Westers is dagelijks geopend van 08.00 tot 17.00.

Bekijk menu

Wellness

Bekijk de openingstijden van WellCome Wellness op de website.

WellCome Wellness website

We Care

Wij volgen strikt de richtlijnen van de Nederlandse overheid en het RIVM op. Tevens hanteren wij het protocol dat voor de horeca is opgesteld door onze branche vereniging: Koninklijke Horeca Nederland. Dat alles hebben wij vertaald in een speciaal WestCord WeCare programma.

We Care by WestCord

Heeft u nog vragen?

Wij kijken ernaar uit om u binnenkort te verwelkomen in Groningen! Mocht u nog vragen en/of opmerkingen hebben, kunt u ons telefonisch bereiken op 0502074600 of per e-mail info@themarkethotel.nl

Met gastvrije groet,
The Market Hotel Groningen

Niek Strous
Hotelmanager