Volledig af te huren

Dé huiskamer van Groningen

Culinair genieten in hartje Groningen

Café Willem Albert

Welkom bij Café Willem Albert, dé veelzijdige culinaire hotspot in het bruisende hart van Groningen, perfect voor feesten en partijen!

Gelegen op de volledige begane grond van The Market Hotel Groningen, bruist Café Willem Albert altijd van activiteit! Naast onze high-end bar en terras, waar je kunt genieten van heerlijke lunches, diners, gezellige borrels en verrukkelijke high tea’s, bieden we ook de mogelijkheid om het café volledig af te huren voor evenementen tot wel 250 personen. Een complete ervaring, tot in de puntjes verzorgd!

Café Willem Albert is dé huiskamer van Groningen, waar een warm welkom voor iedereen centraal staat. Met onze uitgebreide en toegankelijke menukaart vieren en herintroduceren we de rijke smaken van de ‘Dutch Cuisine’, met trots gebruikmakend van streekproducten en ingrediënten van Nederlandse bodem.

Op de begane grond vind je ook Bakkerij Westers, onze ambachtelijke bakkerij waar je kunt genieten van heerlijke koffie, verse broodjes (to-go), luxe patisserie en een feestelijke The Market High Tea. Perfect voor babyshowers, verjaardagen of andere feestelijke vieringen!

Laat Café Willem Albert jouw volgende evenement omtoveren tot een onvergetelijke ervaring!

Kenmerken

Zaal naam:

Café Willem Albert


Zaal afmetingen:

Oppervlakte: 624m2

Hoogte: 4.15m

Breedte: 24m

Lengte: 26m


Zaal capaciteit:

Tot 250 personen


Mogelijke opstellingen:

  • ReceptieOpstelling - WestCord Hotels
  • BanquetOpstelling - WestCord Hotels